Skip to primary navigation Skip to content Skip to footer

Privé Rondvaart door Amsterdam

Heb je iets te vieren of wil je gewoon genieten van de prachtige Amsterdamse grachten? Dan is onze privé rondvaart precies wat jij zoekt!

Amsterdam heeft zo veel moois te bieden vanaf het water! Geniet van de vele soorten gevels, de eeuwenoude stadstorens, honderden bruggen en sluizen. Beleef de unieke sfeer van de beroemde grachtengordel met zijn prachtige monumentale panden. Het oude centrum met de Wallen en de Rosse buurt, maar ook de meer onbekende gebieden zoals het rustige en groene Plantagegebied en de Prinseneilanden, met weer een hele andere uitstraling.

Ervaar ons mooie Amsterdam met een exclusieve privé rondvaart op een comfortabele, moderne en elektrische (stille) open boot.

Amsterdam Boat Adventures helpt jou graag een perfecte vaarroute samen te stellen, die helemaal aan jouw specifieke wensen voldoet. Meer dan 100 officiële op- en afstapsteigers, verspreid over de stad, geven ons de mogelijkheid om jouw gezelschap op de voor jou gewenste locatie op te halen en weer af te zetten. Onze kapitein en gids vertelt jullie graag boeiende verhalen over de geschiedenis en opbouw van Amsterdam. Al onze kapitein/gids spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Amsterdam Boat Adventures privé rondvaart is ideaal voor kleinere gezelschappen tot maximaal 12 personen.

Kom aan boord voor een bedrijfsuitje, een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een romantische rondvaart óf gewoon om te genieten met vrienden en familie.

Met een exclusieve privé rondvaart door de Amsterdamse grachten beleef jij een fantastische dag. Wil jij een privé rondvaart op maat door de geweldige grachten van Amsterdam ervaren? Stuur ons dan een email met jouw specifieke wensen. Dan zorgen wij voor een onvergetelijke belevenis!

Kosten privé rondvaart:

1 uur – €170 + € 2.50 p/p Toeristen belasting
1,5 uur – € 255 + € 2.50 p/p Toeristen belasting
2 uur – € 340 + € 2.50 p/p Toeristen belasting
3 uur – € 520 + € 2.50 p/p Toeristen belasting

Gratis ophaal en afstap locatie
Nieuwe Keizersgracht #1

Extra kosten voor ophaal en/of afstap bij andere locaties
Centraal Station
Anne Frank huis
Rijksmuseum

Privé rondvaart extra informatie

  • De minimale vaartijd voor een privé rondvaart is 1 uur
  • Wij raden zelf een vaartijd aan van 1,5 – 2,5 uur
  • Onze kapitein/gids spreekt vloeiend Engels en de meeste ook Nederlands (neem contact op als het in het Nederlands moet zijn)
  • Maximaal 12 personen
  • Op- en afstappen is alleen mogelijk bij de officiële steigers in Amsterdam.
  • Honden zijn welkom aan boord.
  • Wij verkopen frisdrank, water, bier en wijn tegen een scherp tarief, maar je mag ook je eigen drank en snacks meenemen aan boord.
  • Voor een op maat gemaakte privé rondvaart, ontvangen wij graag jouw wensen via email.
  • Onze twee leukste routes van 1,5 uur kan je direct online boeken. Hieronder geven we je meer informatie over deze routes.

 

Prachtige 1,5 uur privé rondvaart door Amsterdam

Wij hebben twee unieke vaartochten door de Amsterdamse grachten samengesteld, die jou en jouw gezelschap volgens ons het beste én het mooiste van Amsterdam laten zien. Deze aanbevolen routes kunnen worden geboekt als privé rondvaart via ons online boekingssysteem. Met beide routes ga je Amsterdam van een hele andere en verrassende kant zien. En wij garanderen jou een onvergetelijke, spectaculaire ervaring.

Rondvaart door het oude centrum van Amsterdam

a birthday party group on an open boat tour in amsterdam

Rondvaart langs de grachtengordel van Amsterdam

an open boat cruising across a bridge over an amsterdam canal

Reviews

GENIETEN!!

Hoe mooi kan het zijn! Zonnetje, vriendinnen, schitterende omgeving, lekker eten en drinken en een goede en vriendelijke kapitein! De boot ziet er mooi uit, en je hoort bijna niks als je vaart, omdat het een elektrische boot is. Wij zijn in verband met een vrijgezellenfeest gaan varen bij Jamie. Hij dacht met ons mee en heeft een heel leuke route voor ons bedacht. Hij stelde voor waar wij het beste konden op- en afstappen, daardoor hadden wij mooie aansluiting met twee andere activiteiten. Erg fijn als het zo flexibel kan. De prijs vind ik heel erg redelijk. Verder was het prettig dat wij de mogelijkheid hadden om eigen eet- en drinkwaar mee te nemen op de boot. Het werd dus een goed, gezellig feestje.”